1.6 C
Rapla
Reede, 23 veebr. 2024
PersoonKairi Randmer valmistab kõhule kasulikku elusat mullijooki

Kairi Randmer valmistab kõhule kasulikku elusat mullijooki

Tähelepanelikumad Rapla hooviOTT-i külastajad on kindlasti juba märganud üht uuemat müüjat siinsetel müügipäevadel. Kairi Randmer pakub elus mikroorganismidega rikastatud mullijooki, mis on kasulik nii kõhule kui ka ajule.

Oma mullijoogi kasulikku mõju on Kairi näinud nii enda kui ka oma pere pealt. Laiemalt rääkis ta oma tegemistest möödunud nädalal toimunud maanaiste päeval Rapla kinosaalis.
Et paremini aru saada Elusees mullijoogi olemusest, tuleb seda lihtsalt proovida. Kui aga sõnadega seletada, siis on tegemist fermenteeritud joogiga, mis meenutab oma olemuselt ka siinmail tuttavat teeseenejooki ehk kombuchat. „Tegelikult ei ole see midagi uut, lihtsalt ammu unustatud vana,” ütles Kairi maanaiste päeval.

Vana maja koos tarbeaiaga
Tõsisem mõte ettevõtlusega tegelema hakata tekkis Kairil siis, kui ta perega pealinnast Raplamaale kolis. Kairi on pärit Türilt. Pärast kooli lõpetamist suundus ta nii nagu paljud teisedki Tallinnasse. Tema huvi oli toona kosmeetika eriala, mida ta õppima asus. Pärast kooli lõpetamist kaalus ta samuti oma ettevõtte loomist. Majanduslanguse aastatel ei julgenud ta noore ja kogenematuna aga seda riski siiski võtta ja mõte jäigi vaid mõtteks. Tagantjärele tundub Kairile, et ehk nii oligi parem. „Nüüd ma leidsin selle, mis mul päriselt silmad särama paneb,” räägib ta. Pealinnas töötas ta ligi kümme aastat klienditeeninduse valdkonnas, kus ta avastas, et tema loomuomane soov on inimesi aidata.
Kairi kohtus oma praeguse elukaaslasega aga hoopis Soomes, kuhu noored olid läinud 

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused