-0.1 C
Rapla
Esmaspäev, 26 veebr. 2024
UudisedAmeerika Ühendriikide suursaadik Kohilas

Ameerika Ühendriikide suursaadik Kohilas

Ameerika Ühendriikide suursaadik Eestis George P. Kent käis esmaspäeval, 11. detsembril visiidil Kohilas, kus ta kohtus Kohila gümnasistidega. Kohtumisel keskenduti keskkonnateemadele, sest Kohila keskkonnahariduse keskuses on praegu avatud Smithsonian Instituudi rändnäitus “Tolmeldamise uurimine”. Teine põhjus on see, et Kent ise on kirglik mesinik.

George P. Kent on suursaadik alates käesoleva aasta jaanuarist ning tegemist oli tema esimese visiidiga Kohilasse. Kohtumisel gümnasistidega tulid jutuks bioloogiline mitmekesisus, tolmendajate olulisus looduses ja tervisliku keskkonna edendamine.
Esmaspäeva ennelõunal saabunud delegatsiooni võtsid Kohila gümnaasiumis vastu direktor Marko Kaljuveer ja Kohila valla haridusnõunik Kalle Uusmaa. Esmalt külastas suursaadik koolimajas asuvat Kohila keskkonnahariduse keskust, kus on üleval ka rändnäitus “Tolmeldamise uurimine”. Keskuse ruumides võttis suursaadiku vastu Kätri Kaik, kes tutvustas keskkonnahariduse keskuse tegevust. Järgnes kohtumine 11. ja 12. klasside õpilastega. Kogu vestlus toimus inglise keeles ja õpilastel sellega probleeme ei tekkinud. Suursaadik uuris, kui paljud õpilased on “Tolmeldamise uurimise” näitust vaatamas käinud, ning pidas seejärel lühikese keskkonnateemalise ettekande.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused