3.7 C
Rapla
Reede, 3 mai 2024
SisuturundusPariis tõuseb tipule: 2023. aasta atraktiivseim linn

Pariis tõuseb tipule: 2023. aasta atraktiivseim linn

Euromonitori värske uuring kinnitab Pariisi jätkuvat edu maailma kõige ihaldusväärsema sihtkohana. 2023. aasta andmed näitavad, et Euroopa linnad domineerivad populaarsemate sihtkohtade seas, Pariis eesotsas.

Euroopa väliselt pääsesid esikümnesse kolm linna: Dubai (2. koht) Araabia Ühendemiraatidest, Tokyo (4. koht) Jaapanist, mis on esmakordselt tippkümnes, ja New York (8. koht) Ameerika Ühendriikidest.
Lisaks Pariisile jõudsid esikümnesse Madrid, Amsterdam, Berliin, Rooma, Barcelona ja London, tõestades Euroopa linnade jätkuvat populaarsust.
Kas soovite külastada mõnda neist imelistest linnadest? Veebilehelt tickets.ee leiate parimad pakkumised ja soodsad lennupiletid, mis muudavad teie reisi veelgi meeldejäävamaks.
Linnade reitingud põhinevad 55 näitajal kuues põhivaldkonnas, et hinnata nende üldist atraktiivsust. Hinnatakse majandus- ja äritegevust, turismi, infrastruktuuri, poliitikat ja atraktiivsust, tervishoiu ja ohutuse taset ning jätkusuutlikkust. Punkte antakse turisminõudluse, ligipääsetavuse, innovaatilise tehnoloogia kasutamise ja looduskaitseliste projektide eest.

Millised linnad on 20 parima seas?

Euroopa linnad on jätkuvalt esirinnas, München paikneb 12. kohal, järgnevad Milano, Dublin (15. koht), Viin (18. koht) ja Lissabon (20. koht). Aruande kohaselt on Euroopa edu taga kiire linnastumine ja tehnoloogia kasutuselevõtt. Kaugtöö, kiire internet, paindlik broneerimine ja mugavad töötingimused olid 2023. aastal olulised edutegurid.
Jätkusuutlik turism, sealhulgas efektiivsed ühistranspordivõrgud ja meetmed ületurismi vältimiseks, olid samuti olulised.
Leedu linn Vilnius saavutas 92. koha, olles esmakordselt 100 parema seas, tänu paranenud turismitulemustele. Eesti linnadest ei mainita ühtegi.
Euromonitor Internationali koostatud Top 100 City Destinations Index võrdleb turismi, jätkusuutlikkust ja majandustulemusi suurlinnades üle kogu maailma.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare