TarbijaRetseptidValge ja kohev toorjuustukook

Valge ja kohev toorjuustukook

Ulvi Blande

Seekord teeme toorjuustukooki. Pildil oleva koogi tรตi degusteerimiseks tรถรถkaaslane, kes meile ka lahkelt retsepti jagas. Toorjuustu ja munade kogust on suurendatud. Kes tahab รตhemat kihti tรคidist, vรตib panna 400 g toorjuustu ja 2 muna.

Pรตhi: 10 Digestive kรผpsist, 50 g sulatatud vรตid.
Tรคidis: 800 g toorjuustu, 80 g suhkrut, 4 muna, 1 tl vanillisuhkrut.
Kate: 250 g hapukoort, 2 sl suhkrut, 1 tl kvaliteetset vanillisuhkrut.

Reklaam:

Sulata vรตi tasasel tulel. Purusta kรผpsised kรถรถgikombainis. Sega purustatud kรผpsised ja sulatatud vรตi. Suru kรผpsisepuru 22-24 cm lรคbimรตรตduga lahtikรคiva koogivormi pรตhjale. Pane natukeseks ajaks kรผlmkappi.
Tรคidise valmistamiseks sega toasoe toorjuust suhkruga, soovi korral vahusta kergelt mikseriga. Lisa munad ja maitsesta vanillisuhkruga. Vala tรคidis kรผpsisepรตhjale ja kรผpseta 180-kraadises ahjus u 30 minutit, kuni mass on enam-vรคhem hรผรผbinud. Siis vรตta kook ahjust vรคlja ja lase natuke jahtuda.
Sega hapukoor, suhkur ja vanillisuhkur ning vala ettevaatlikult jahtunud koogile. Kรผpseta 230-kraadises ahjus veel 5-7 minutit, kuni on nรคha, et hapukoorekiht on pealt veidi kuivemaks muutunud.
Lase enne serveerimist pรตhjalikult jahtuda.

Algallikas: nami.nami.ee

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kรตiki kommentaare