0.5 C
Rapla
Laupäev, 24 veebr. 2024
SportMaakonna parima spordiklubi tunnustuse pälvis Rapla korvpallikool

Maakonna parima spordiklubi tunnustuse pälvis Rapla korvpallikool

Reedel, 29. detsembril toimunud Eesti Olümpiakomitee 100. aastapäeva auhinnagalal “Spordiaasta tähed 2023” kuulutati välja ka maakondade parimad spordiklubid ning Raplamaal pälvis selle tunnustuse Rapla korvpallikool.

Pidulikul tseremoonial käis tunnustust vastu võtmas korvpallikooli administraator Merilin Põldoja, kes ühtlasi veab kogu noortetööd. Samasuguse tunnustuse pälvisid ka teiste maakondade parimad spordiklubid. Miks sai Raplamaalt selle just korvpallikool? Vastava sisendi andis EOK-le Rapla Maakonna Spordiliidu juhatus, kes ühiselt sellisele seisukohale jõudis. Rapla korvpallikooli tegevjuht Jaak Karp ütles, et ta võtab seda tunnustusena kogu korvpallikooli personalile.
“Võtan seda kui kiitust meie inimeste ja eelkõige treenerite tööle. See näitab, et meie kollektiiv on tubli ja pühendunud,” sõnas Karp. Maakonna parima spordiklubi tunnustust anti välja neljandat aastat. 2022. aastal pälvis meie maakonnast selle Rapla jooksuklubi. Varem on võitnud sulgpalliklubi Valge Hani ja Kadi võimlejad.

Eesti parimaks valitud klubid 2023. aastal
Saue Jalgpalliklubi, Harjumaa
Hiiumaa Tenniseklubi, Hiiumaa
MTÜ Alutaguse Eagle, Ida-Virumaa
MTÜ Põltsamaa valla spordiklubi „Tervis“, Jõgevamaa
Ambla Spordiklubi, Järvamaa
Huviklubi Nelson, Lääne-Virumaa
Haapsalu Tenniseklubi, Läänemaa
Kagu Motoklubi MTÜ, Põlvamaa
Maadlusklubi LEO, Pärnumaa
Rapla Korvpallikool, Raplamaa
Saaremaa Saarte Mängude Assotsiatsioon, Saaremaa
Võimlemisklubi Akros, Tartumaa
MTÜ Tamm Racing, Valgamaa
Viljandi Sõudeklubi, Viljandimaa

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused