1.6 C
Rapla
Neljapäev, 22 veebr. 2024
UudisedRapla Redeli pälvib tänavu Jüri Vallsalu

Rapla Redeli pälvib tänavu Jüri Vallsalu

Rapla maakonna tippauhinna Rapla Redeli pälvib tänavu EELK Hageri koguduse õpetaja Jüri Vallsalu. Tunnustuse saab ta kätte 22. veebruaril Märjamaal pidulikul galaõhtul “Raplamaa tänab”.

“Jalad võttis ikka nõrgaks, kui sellest kuulsin,” sõnas Vallsalu esimese kommentaarina ning lisas: “See näitab, et minu tööd on märgatud. Üks asi on see, mis toimub poliitilisel rindel, aga rohkem on mul hea meel selle üle, et märgatud sai see töö, mida ma kirikus teen.” Veel ütles Vallsalu, et tegemist on sellise tunnustusega, mille peale ei oska mõelda ega sellest unistada. Varem on ta ka ise olnud auhindamiskomisjoni liige, kes Rapla Redelit välja annab. “Mõtlesin, et seekord on mind komisjonist välja arvatud, aga nüüd läks hoopis sedasi,” sõnas Vallsalu.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused