-0.1 C
Rapla
Esmaspäev, 26 veebr. 2024
UudisedEelmisel aastal sai Raplamaal tuleohutumaks 13 kodu

Eelmisel aastal sai Raplamaal tuleohutumaks 13 kodu

Projekti “Kodud tuleohutuks” toel tehti 2023. aastal Rapla maakonna peale tuleohutumaks kolmteist majapidamist. Nende seas olid nii kortermajad kui ka üksikelamud. Kõige rohkem tehti tule­ohutumaks maju Rapla vallas, kus neid oli viis. Kehtna ja Märjamaa vallas oli selliseid maju kolm ning Kohila vallas kaks.

Kodud tehakse korda päästeameti ning kohalike omavalitsuste koostöös. Projekti algus ulatub tagasi aastasse 2018. Sellest ajast on Eestis abi saanud tervelt 2454 kodu. Rapla maakonnas oli selliseid maju eelmisel aastal 13. Näidetena võib välja tuua, et korda tehti pliidid, ahjud, korstnad ning vajadusel parandati ka elektrisüsteemi. Abi saavad majad valib välja päästeamet (kohaliku komando pealik) ja kohalik omavalitsus koos.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused