0.5 C
Rapla
Neljapäev, 22 veebr. 2024
UudisedAvalike suhete spetsialistid külastasid Raplamaa Sõnumite toimetust

Avalike suhete spetsialistid külastasid Raplamaa Sõnumite toimetust

Marleen Murumets

Maakonna omavalitsuste avalike suhete spetsialistide ja Raplamaa Sõnumite toimetuse ühisel koosviibimisel arutati koostöö võimalusi.

Kolmapäeval, 7. veebruaril külastasid Raplamaa Sõnumite toimetust Raplamaa Omavalitsuste Liidu (ROL) tegevjuht Silvi Ojamuru ning Agnes Kurvits (ROL), Katrin Kruusimägi (Rapla vald), Merle Beljäev (Kohila vald) ja Seily Sõgel-Raid (Kehtna vald).

1 kommentaar

Subscribe
Notify of
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Rain Terras
12. veebr. 2024 15:33

Ma tervitan Sõnumite initsiatiivi. Maakonna (valdade) kodanike informeerimine nii erinevatest sündmustest kui ka kriitilistest teemadest on väga oluline! Koostöö omavalitsustega on samm õiges suunas. See on tegelikult omamoodi kogukondlik tegevus läbi erinevate osapoolte. Nüüd ma lasen endale küll justkui jalga… 😉 Siinjuures ma kutsun ülesse julgemalt valusatel teemadel vallavalitsusi pinnima, tegema nende (meie) elukest heas mõttes keerulisemaks. Samas säilitades ajakirjanduslikku professionaalsust, mitte unustades ajakirjanduslikku eetikat. Midagi ei ole teha, see tekitab ka suuremat huvi kohaliku lehe vastu ja ei sea ohtu selle võimalikku kadumist. Mina olen ka Rapla valla elanik ja mina tahaksin küll näha ka kriitilisemaid, analüüsivamaid, uurivamaid artikleid… Loe edasi »

Kõik uudised
Kuulutused