-0.1 C
Rapla
Laupäev, 24 veebr. 2024
UudisedKultuurkapital jagas preemiaid

Kultuurkapital jagas preemiaid

Kultuurkapitali aastapreemiad on rahalised ning neid antakse välja alates 1995. aastast.

Marleen Murumets

9. veebruaril anti Noblessneri valukoja Nobeli saalis pidulikult üle kultuurkapitali 2023. aasta peapreemiad ja elutööpreemiad ning kujutava ja rakenduskunsti, audiovisuaalse kunsti ja rahvakultuuri sihtkapitali aastapreemiad.

“Kultuurkapital on eelkõige kvaliteedimärk – see näitab, et sündmust või teist loojat on märganud oma valdkonda kõige lähemalt tundvad kolleegid. Tänased auhinnad on seega kõrgeima kvaliteedi tunnuseks, millega eri valdkondade sihtkapitalid hindavad laureaatide panust aastases perspektiivis, kuid kindlasti tegelikult ka pikema aja loomingut silmas 

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused