16.1 C
Rapla
Kolmapäev, 29 mai 2024
UudisedReformierakonna piirkondlik organisatsioon värskendas juhtimist

Reformierakonna piirkondlik organisatsioon värskendas juhtimist

Tõnis Tõnisson

Reformierakonna Rapla maakonna piirkondlik organisatsioon oli koos, et vaadata üle senitehtu ja valida uus juhatus. Uues koosseisus on kolm liiget: Kalle Toomet, Doris Lisett Rudnevs ja Ain Täpsi.
Kas just heaks, aga rahuldavaks võiks 84-liikmelise maakondliku organisatsiooni tegevust nimetada küll. Valdade lõikes vaadatult on erakond esindatud Kohila, Kehtna ja Rapla valla volikogudes, kusjuures viimases kuulutakse koalitsiooni ja hoitakse ka volikogu esimehe kohta.
Kaheks tegevusaastaks valitud kolmest liikmest koosnev juhatus on väiksemaarvulisem kui varasematel perioodidel, kuid võiks esimeheks ennistatud Kalle Toometi sõnul olla vahest isegi tegusam juhtimise operatiivsemaks muutmisel. Toomet tuletas meelde, et ees on väga vastutusrikas periood, mis algab praegu Europarlamendi valimisteks valmistumisega ja kulmineerub järgmisel aastal kohalike omavalitsuste uute juhtorganite valimisega.
Järgmiste kohalike valimiste järel soovitakse olla esindatud kõigi nelja volikogu koosseisus. Lähipäevil saab juhatus kokku, et eelolevaks perioodiks täpsem tegevusplaan kokku panna.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare