5.5 C
Rapla
Teisipäev, 21 mai 2024
SportRapla maleva saalihoki naiskond võitis hooaja ainsa kodumängu

Rapla maleva saalihoki naiskond võitis hooaja ainsa kodumängu

Annika Tammus

Laupäeval, 2. märtsil toimus Rapla maleva saalihoki naiskonna ainus selle hooaja kodumäng Raplas Sadolini spordihoones. Võitsime selle FinEst Flashi vastu 5:0 ja oleme sellega alagrupi liidrid ning ees ootavad olulised mängud edasipääsu nimel.
Veerandfinaal toimub 16. märtsil Sakus, kus läheme vastamisi teise alagrupi võistkonna Arencullega. Kokku osaleb liigas kaheksa naiskonda.
Kodumängul olid saali kaasa elama tulnud pereliikmed, sõbrad ja klubi noormängijad. Resultatiivsed (värav+sööt) olid Anabell Kinkar (1+1), Marleen Sau (1+0), Taagi Tellus (1+0), Evelyn Gold (1+0), Tiiu Varik-Sau (1+0), Kaire Kranich (0+2), Kristi Toomla (0+1). Mängupäeva parim oli äkilise värava kõmmutanud ja head tööd teinud Anabell Kinkar.
Paralleelselt toimuvad ka Energialiiga karikavõistlused, kus oleme kindlustanud edasipääsu poolfinaalidesse, mis tulevad sügisel.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare