5.5 C
Rapla
Teisipäev, 21 mai 2024
SportAlgasid Raplamaa meistrivõistlused korvpallis

Algasid Raplamaa meistrivõistlused korvpallis

Siim Jõgis

Laupäeval, 9. märtsil tehti algust Rapla maakonna meistrivõistlustega korvpallis, kui Alu spordihoones mängiti esimese vooru kohtumised. Tänavustest meistrivõistlustest võtab osa kuus meeskonda: Team Kehtna, Est Power, Ruudus Ehitus/Kohila, Juuru, Rapla Korvpallikool ja Rapla Mets.
Laupäevastes mängudes alistas Est Power tulemusega 88:53 (52:29) Team Kehtna. Ruudus Ehitus/Kohila võitis Juurut 72:61 (34:31) ja Rapla Mets alistas Rapla Korvpallikooli 95:70 (53:47). Põhiturniiril mängivad kõik meeskonnad omavahel läbi ja sellele järgnevad sõelmängud. Kõik voorud peetakse Alu spordihoones. Meistrivõistluste teise vooru kohtumised mängitakse eeloleval laupäeval, 16. märtsil.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare