12.2 C
Rapla
Laupäev, 27 apr. 2024
UudisedKorvpallifännid avaldasid meelt Rapla korvpalli toetuseks

Korvpallifännid avaldasid meelt Rapla korvpalli toetuseks

Avis Utilitas Rapla ja teiste meeskondade fännid panid oma hääle kõlama, et avaldade toetust Rapla jätkamisele Paf Eesti-Läti liigas. Meeleavaldus toimus neljapäeval, 28. märtsil Rapla riigimaja ees, kus tegutseb ka vallavalitsus. Kõnekas on see, et fännid kogusid Rapla korvpalli toetuseks 988 allkirja, mis meeleavalduse lõpus vallavolikogu saadikule Margus Jaansonile üle anti.

Koos Rapla fännidega tuli meelt avaldama ka teitse võistkondade toetajad. Nii näiteks olid esindatud BC Kalev/Cramo, Keila Coolbeti, Pärnu Sadama ja Viimsi fännid. Meeleavalduse emotsionaalseim hetk oli see kui kõik fännid üheskoos trummi tagusid ning hüüdsid valju häälega Rapla nime. Teiste seas oli kohal ka Pärnu Sadama tegevjuht Johan Kärp. “See on absurdne kui Raplas enam Paf Eesti-Läti liiga tasemel meeskonda ei ole. Kui ma alustasin Pärnu Sadama vedamist, siis helistasin esimese asjana Jaagule (Karp – toim.) ja küsisin nõu. Temal olid kogemused juba olemas ja ta andis head nõu kuidas klubi üles ehitada. Ma ei suudaks seda kuidagi taluda kui Raplas ei oleks kõrgtasemel korvpalli,” rääkis Kärp. Ta lisas, et Paf Eesti-Läti korvpalliliigale oleks see väga suur kaotus kui Rapla seal enam ei mängiks. “Ma näen, et mida rohkemad piirkonna on kaasatud, seda rohkem võidab korvpall. Ja võidab ka Rapla ise. Parematel mängudel on siin 700 või 800 pealtvaatajat. Noored inimesed tulevad kokku, elavad kaasa ja nad ei istu samal ajal kuskil arvutis,” sõnas Kärp. Vaatamata tihedale konkurentsile korvpalliväljakul tulid Pärnu fännid 28. märtsil Raplasse suure bussiga. Isegi kui väljakul ollakse konkurendid, siis praeguses olukorras, kus küsimus on Rapla meeskonna jätkamises, ollakse liitlased. Veel ütles Johan Kärp, et iga kord kui Raplasse mängima tullakse, siis on see tema jaoks pidupäev. “Raplaga mängudes on alati mõnus atmosfäär ja mõnus rivaliteet. See on alati pidupäev. Ma ei taha mingil juhul, et selline asi ära jääb,” ütles ta.

Vastasvõistkondade fännide toetus läks korda ka Rapla toetajatele. Rapla fännid Maaja Puhk ja Rekmar Vaarma ütlesid mõlemad, et see tegi südame soojaks. “Ära üldse räägi, klomp tuleb kurku,” sõnas Rekmar Vaarma vastasvõistkondade fännide kohta. Tema oli ühtlasi ka neljapäevase meeleavalduse peakorraldaja. Ta ütles, et üldjoontes läks kõik kenasti. Samuti avaldas ta lootust, et vallavolikogule üle antud 988 allkirja panevad neid ümber mõtlema ning Avis Utilitas Rapla toetamist jätkatakse senises mahus.

2 KOMMENTAARID

Subscribe
Notify of
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Uudu
28. märts 2024 19:41

Miks vallajuhid ennast rahva eest varjasid?

Liisu
28. märts 2024 20:52

Imeline, mida fännid tegid. Loodetavasti jôuab kohale ka vallavolikogu liikmetele, et Rapla Avis Utilitase jätkamine on kogukonnale väga oluline.