9.9 C
Rapla
Teisipäev, 30 apr. 2024
GaleriiGALERII ja VIDEO: Rapla korvpallifännid panid oma hääle valjult kõlama

GALERII ja VIDEO: Rapla korvpallifännid panid oma hääle valjult kõlama


Olukorras, kus käimasolev hooaeg võib Avis Utilitas Raplale jääda viimaseks, panid meeskonna fännid oma hääle valjult kõlama. Neljapäeval, 28. märtsil kogunesid nad Rapla riigimaja ette meeleavaldusele.

Tund aega tagusid fännid trummi, hõikasid valjuhäälselt Rapla nime ja avaldasid oma toetust Avis Utilitas Rapla jätkamiseks Paf Eesti-Läti korvpalliliigas. Sealjuures anti Rapla vallavolikogu esindajale Margus Jaansonile üle 988 allkirja, mis meeskonna jätkamise toetuseks koguti.
Küsimärke on Avis Utilitas Rapla tuleviku suhtes olnud juba mitu kuud. Siiamaani on Rapla vald toetanud korvpallikooli esindusmeeskonda 100 000 euroga aastas, aga käesoleva aasta eelarveprojektis on toetust vähendatud 50 000 euro võrra. Kui see plaan leiab volikogus kinnitust, tähendab see, et järgmisel hooajal Rapla esindus enam kõrgeimal tasemel ei mängi.
Selline väljavaade on löönud emotsioonid lõkkele. Lisaks kohalikele fännidele on valju häält teinud ka vastasmeeskondade fännid, kes ei taha kuidagi näha, et Rapla korvpallimeeskond kõrgseltskonnast kaoks.

Algus Vesiroosi kooli parklas

28. märtsi meeleavaldus oli pikalt ette valmistatud sündmus, mille viisid läbi kohalikud Rapla korvpallifännid eesotsas peakorraldaja Rekmar Vaarmaga. Juba varasematel kodumängudel olid nad tribüünile laiali laotanud suure sildi “Meie hoolime Rapla  

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare