14.9 C
Rapla
Esmaspäev, 20 mai 2024
UudisedGümnaasiumineiud avasid kaltsuka, et toetada “Särina” festivali

Gümnaasiumineiud avasid kaltsuka, et toetada “Särina” festivali

Oma riidekappe sorteerivatel inimestel on nüüd võimalus kasutuseta seisvate riiete äraviskamise või müüki panemise asemel annetada need heategevuseks.

Esmaspäeval avasid Rapla gümnaasiumis õppivad Mia Cordelia Kitsing ja Sandra Kala Rapla Konsumi teisel korrusel pop-up kaltsuka. Kasutatud riiete müügist saadud tuluga toetavad tütarlapsed festivali “Särin” korraldamist.
Algul oli projekt suunatud rohkem noortele, kuid kaltsuka asutaja sõnul on kõik oodatud sellest osa võtma. „Ma arvan, et inimestel on motivatsiooni kappe koristama hakata ja riiete prügikasti viskamise asemel need siia meile tuua ning üheskoos õlg alla panna, et “Särina” korraldamisel toeks olla,” ütleb poe üks asutajatest Sandra Kala. Projekt on hooajaline ning kestab kuu aega, sest gümnaasiumi viimases klassis tuleb keskenduda õppetööle.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare