25.5 C
Rapla
Kolmapäev, 29 mai 2024
UudisedSelgusid Raplamaa parimad noored muusikud

Selgusid Raplamaa parimad noored muusikud

Kolmapäeval, 17. aprillil toimus neljas Raplamaa noore muusiku konkurss.

Rapla kultuurikeskuses astus üles üheksa õpilast Rapla muusikakoolist, seitse Kohila kunstide koolist, kuus Märjamaa muusika- ja kunstikoolist, neli Kehtna kunstide koolist ning üks Kaiu muusikakoolist.
Nooremas vanuserühmas hindas žürii parimaks Marleen Kalfi (viiul, õpetaja Maiken Mikk). Keskmises vanuserühmas võitis Grit Vesinurm (flööt, õpetaja Angela Katkosilt) ja vanemas vanuserühmas Hanna Luukas (viiul, õpetaja Tekla Tappo). Kõik võitjad on Rapla muusikakooli õpilased.
Konkursi grand prix’ võitja kuulutatakse välja suvel Rapla kirikumuusika festivalil.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare