13.8 C
Rapla
Laupäev, 25 mai 2024
SportKaitseliidu Rapla maleva naiskond võitis Energialiigas kulla kolmandat aastat järjest

Kaitseliidu Rapla maleva naiskond võitis Energialiigas kulla kolmandat aastat järjest

Kaitseliidu Rapla maleva saalihoki naiskonna hooaeg on kulgenud hästi. Pärast põhiturniiri võitu jõudis naiskond kuldmedalini tugevuselt teises liigas ehk Energialiigas.

Sel hooajal keskendus naiskond treeningutele eriti just poolfinaali eel. Valmistuti, tehti videoanalüüsi, sest teati, et poolfinaalis tuleb vastu minna Eesti Maaülikool SK II võistkonnale, kus mängib nii praeguseid kui ka endiseid meistriliiga mängijaid, viisiku jagu endisi koondislasi. „Kui me selle üliraske ja põneva mängu võitsime 1:0, siis tekkis usk, et suudame ka finaali võita. Olime võistkonnaga jõudnud heale tasemele,” ütles naiskonna kapten Annika Tammus.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare