5.5 C
Rapla
Teisipäev, 21 mai 2024
SportSaalihokis selgus maakonna meister

Saalihokis selgus maakonna meister

Piret Paas

Laupäeval, 20. aprillil pandi punkt saalihoki Raplamaa liiga/MV hooajale. Kokku osales 7 võistkonda, kellest viis pretendeerisid hooaja teises pooles ka maakonna meistritiitlile. Pärnu Bullet/Silverehitus ja Bändidos osalesid külalisvõistkondadena.

Algul osales ka kohalik Järvakandi Pistleek, kuid poole hooaja pealt loobuti mängijate vähesuse tõttu. Kõikide vastastega mängiti läbi üks ring, mille alusel tekkis paremusjärjestus play-offiks. Põhiturniiri kaks paremat – Pärnu Bullet ja Bändidos – pääsesid otse poolfinaali. Veerandfinaalidest väljusid võitjatena Rapla Kepiklubi ja Kaitseliidu Rapla malev/Kehtna SK.
Viienda-kuuenda koha mängus läksid omavahel vastamisi Montonissa ja Märjamaa Valla SK, mille võitis Montonissa skooriga 11:6.
Poolfinaalid osutusid edukamaks külalisvõistkondadele, Bändidos alistas Rapla Kepiklubi ja Pärnu Bullet/Silverehitus võitis Kaitseliidu Rapla malev/Kehtna SK-d. Pronksimängus oli tõeline väravatesadu, mille võitis Kaitseliidu Rapla malev/Kehtna SK seisuga 21:8.
Finaalis kohtusid omavahel külalisvõistkonnad Bändidos ja Pärnu Bullet/Silverehitus. Finaalile kohaselt jagus pinget lõpuni ning veel kolm minutit enne mängu lõppu oli seis 4:4. Pärnu suutis kahe viimase minutiga lüüa kaks väravat ja liiga võideti skooriga 6:4.
Liiga arvestuses jagati välja kaks eriauhinda. Parima väravavahi tiitli sai Indrek Lehtmets Pärnu võistkonnast ning liiga resultatiivseim mängija oli Kristjan Puu Montonissa võistkonnast.
Liiga lõpliku järjestuse alusel tekkisid maakonna arvestuse poolfinaalpaarid. Esimeses poolfinaalis läksid järjekordselt vastamisi Märjamaa Valla SK ja Kaitseliidu Rapla malev/Kehtna SK, millest väljus ka sel korral võitjana Kaitseliidu Rapla malev/Kehtna SK seisuga 6:4. Teises poolfinaalis olid vastamisi Montonissa ja Rapla Kepiklubi, mille võitis Montonissa seisuga 7:0.
Pronksimängus olid vastamisi Rapla Kepiklubi ning Märjamaa Valla SK, kus Märjamaa saavutas kindla võidu seisuga 13:1.
Finaalis jagus ka sel korral põnevust. Normaalaeg lõppes seisuga 4:4 ning ka lisaaeg ei toonud selgust maakonna meistritiitli osas. Maakonna meister selgus hoopis karistusvisete ehk bullitite abil, kus Montonissa võistkond oli enesekindlam, realiseerides kaks väravat. Õnnestunud karistusvisete abil võideti maakonna meistritiitel seisuga 5:4 taas pärast viieaastast pausi.
Ka maakonna arvestuses jagati eriauhindasid, kus Montonissa võistkond oli võitjale vääriliselt esindatud. Parimaks naismängijaks pärjati Marleen Sau, maakonna resultatiivseim mängija oli Taavi Sau (25 väravat), parimaks noormängijaks valiti Sander Suurtalu ning turniiri väärtuslikumaks mängijaks Tauno Sau. Maakonna parim väravavaht oli aga Märjamaa Valla SK väravavaht Märt Käär.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare