23.3 C
Rapla
Pühapäev, 19 mai 2024
UudisedRapla valla esindusvõistkonnaks kandideerib kolm võistkonda

Rapla valla esindusvõistkonnaks kandideerib kolm võistkonda

Möödunud nädalal kukkus tähtaeg taotluste esitamiseks, et saada Rapla valla esindusvõistkonnaks, ning laekus kolm avaldust. Nende esitajad olid Rapla korvpallikool, Raplamaa jalgpallikool ja Rapla tantsustuudio. Sõltuvalt menetluse pikkusest võib otsust esindusvõistkonna määramise kohta oodata mais või juunis.

13 KOMMENTAARID

Subscribe
Notify of
13 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
MariT
7. mai 2024 19:48

Rapla Tantsustuudio tüdrukud ja treener on igati väärt, kuna koguvad järjepidevalt medaleid ja tunnustust nii Eestis, kui välismaal. Ma kõik selle tantsukooli rühmad on tegelikult väga edukad. Märkame tublisid ka peale pallimängude!

Ülle
8. mai 2024 09:58
Vasta  MariT

Parima võistkonna valimisega on nagu aasta ema valimisega. Kõik on olulised. Milleks selline valimine? Kõik tahaksid saada tunnustust. Võiks ju võistkondadele korraldada üks ilus vastuvõtt.

Liina
8. mai 2024 10:34
Vasta  MariT

Kui käia võistlustel, kus konkuretsi pole, siis ikka võidetakse medaleid. Ning treeneriks inimene, kellel on tase 3 treenerikutse ehk abitreener, mis tähendab seda, et ta ei tohiks üksi trenne anda. Teisel treeneril üldsegi puudub treenerikutse.

MariT
8. mai 2024 17:48
Vasta  Liina

Konkurentsi pole? Vaata võistluste kokkuvõtteid, medaleid korjatakse võistlustelt, kus on kümneid võistlejaid. Meistrikatele näiteks peab üldse kvalifitseerus ja seda nad alati teevad. Tantsukooli omanikku on tunnustatud nii Eestis, kui rahvusvaheliselt. Oma lapsed enam seal küll ei tantsi, suureks kasvanud, kuid elan neile endiselt väga kaasa, ei ole võrdväärset tublit võistkonda-spordiklubiRaplas.
Küll see kibestumus on kole asi, kahju kohe sinust.

Liina
8. mai 2024 19:53
Vasta  MariT

https://estonianopen.cheer.ee/wp-content/uploads/2023/12/Results_2023.pdf

Ainsa grupina võisteldes saad ikka Meistrikatele 🙂

Faktid
8. mai 2024 21:42
Vasta  Liina

Tore, kui teema ikka nii südamelähedane on, et võtab lausa tulemusi välja otsima, täname Teie kaasaelamise eest! Siiski oleks teine kord targem endale tõesti kõik reeglid selgeks teha, enne, kui avalikult oma väikest maailmapilti avaldama suundute- võib lihtsalt juhtuda, et Teil endal pärast piinlik 🙂 Ehk siis: et kindlustada koht Euroopa Meistrivõistlustel, ei ole vahet, kui palju on võistlejaid kategoorias, vaid kas EM-iks vajalikud PUNKTID kokku kogutakse. Aga pole hullu, eks me kõik tee vahel vigu 😉 Lisaks, eeldusel, et olete täisealine, on sobiv ka mainida, et tulla maha tegema alaealisi lapsi, on äärmiselt madal.

Kaire
8. mai 2024 11:08

Mis asi on Rapla tantsustuudio? Kus neid näha saab ja kas telekast ka näidatakse? Esindusmeeskonda ei valita vaid selleks saadakse ja pole küsimustki, milline neist nominentidest kôige enam silma paistab nii pildis olemisega kui ka tulemuste osas, selleks on ikka Rapla Korvpallikool.

Laugh
8. mai 2024 17:51
Vasta  Kaire

Ilma tulemusteta pildis olla on muidugi udupeen, kui olla influentser…
Tublid sportlased ei vaja edu tundeks telekas olemist vaid saavad selle eduelamuse võistlustel pingutades ja medaleid kaela saades. Korvpalli hiilgeajad on läbi.

Kaire
9. mai 2024 15:32
Vasta  Laugh

Tulevikuspordiala on tants 🙂 Ootan pônevusega.

Faktid
9. mai 2024 19:24
Vasta  Kaire

Performance Cheerleading***, kui tahta siiski faktiliselt korrektne olla :))

Marko
9. mai 2024 17:56

Võtke siis kasvõi eeskujuks Põlva linn. Seal on üheselt ära otsustatud, et Põlva Serviti on ja jääb sealseks esindus meeskonnaks. Kogu linn elab neile kaasa. Käib vaatamas nende mänge ja vald rahastab, sest see käsipalli meeskond hoiab Põlvat suurelt pildis ja väärib seega esindusmeeskonna tiitlit. Kogukond on solidaarselt selle paika pannud ja keegi ei kahtle selles. Mitte kuidagi ei taha alavääristada teisi alasid, aga ESINDUSMEESKOND on Raplas ikka AINULT meistriliigas mängiv korvpallimeeskond.

Nimi
9. mai 2024 20:45
Vasta  Marko

Esindusmeeskond!!!! Nagu naerukoht!
Kui nii äge meeskond, siis peaks ju ka piletimüügilt tulu tulema?
Keda siis esindab? Mind? No ei huvita ju, seega täitsa suva, kas on või mitte! Kahju, et raha loobitakse!

Mari
10. mai 2024 20:33

Ei olegi aru saanud, miks seda esindusvõistkonda otsitakse, see ju korvpallimeeskonna näol olemas. Raha viimase toetuseks ei leitud, kas nüüd on seda kogemata jäänud üle?