5.5 C
Rapla
Teisipäev, 21 mai 2024
UudisedAvis Utilitas Rapla kaotas BC Kalev/Cramo vastu ka kolmanda mängu

Avis Utilitas Rapla kaotas BC Kalev/Cramo vastu ka kolmanda mängu

Korvpalli Eesti meistrivõistluste poolfinaalseeria Avis Utilitas Rapla ja BC Kalev/Cramo vahel jõudis lõpule pühapäeval, 12. mail kui pealinna klubi võttis ka kolmanda võidu. Seekord olid nende võidunumbrid 87:56. Nii nagu terve seeria puhul ei tekkinud ka pühapäevases mängus kordagi kahtlust kumb meeskond siit edasipääsu väärib.

Seeria kõik kolm kohtumist kaotas Avis Utilitas Rapla suurelt. Esimene mäng kaotati 55 punktiga, teine 44 punktiga ja nüüd kolmas 31 punktiga. Võitjate poolelt viskas Manny Suarez pühapäevases mängus 21 punkti ning võttis 10 lauapalli. Kregor Hermet tõi omadele 17 silma. Avis Utilitas Rapla resultatiivseim oli Tormi Niits 21 punktiga.

Seega kulges poolfinaal kokkuvõttes ootuspäraselt. Finaali pääses BC Kalev/Cramo ning Rapla läheb heitlema medali nimel pronksiseerias. Teises poolfinaalis on vastamisi Pärnu Sadam ja Tartu Ülikool Maks&Moorits ning seda seeriat juhib Tartu 2:1. Rapla vastane pronksiseerias võib selguda juba esmaspäeva, 13. mai õhtul, kui peetakse Pärnu ja Tartu vahel neljas kohtumine.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare