24.9 C
Rapla
Neljapäev, 30 mai 2024
ValladMärjamaa valdMärjamaal avastati õpilasi vedavatel koolibussidel mitmeid puudusi

Märjamaal avastati õpilasi vedavatel koolibussidel mitmeid puudusi


Kontrolli käigus leiti kolmel koolibussil puudusi. Üks buss sai sõitu jätkata, aga kaks suunati erakorralisele ülevaatusele.

9. mail kontrollisid Politsei- ja Piirivalveamet ning Transpordiamet ühisoperatsiooni käigus Märjamaa gümnaasiumi õpilasi vedavaid koolibusse. Kontrolli käigus avastati kolm õpilasbussi, millega ei tohiks õpilasi vedada. Puudused olid erinevad.
„Ühel bussil tuvastasime pidurisüsteemis rikke. Lisaks oli selles bussis reisija iste põranda küljest lahti ja ka tulekustuti kinnitatud nõnda, et tulekahju korral ei oleks seda lahti saadud. Teisel bussil oli esiklaasis mõra ning kolmandal oli tulekustuti kinnitatud selliselt, et seda ei oleks tulekahju tekkimisel kasutada saanud,” ütles Kesk-Eesti politseijaoskonna patrullitalituse grupijuht Janno Tobi.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare