17.7 C
Rapla
Esmaspäev, 17 juuni 2024
Kodu & AedAknakate OÜ 20-aastane kogemus tagab kvaliteedi

Aknakate OÜ 20-aastane kogemus tagab kvaliteedi

Sisuturundus

Aknakate OÜ on juba 20 aastat pakkunud aknakatete valdkonnas kvaliteetseid ja mitmekülgseid lahendusi. Ettevõtte pikaaegne kogemus ja pidev areng on kindlustanud klientide usalduse ning teinud sellest hinnatud partneri nii suurtele ehitusfirmadele kui ka eraisikutele.

“Meie tootevalik on hoolikalt kujundatud selliselt, et pakkuda nii funktsionaalsust kui ka stiili. Igaüks saab leida endale sobiva lahenduse, kas siis oma koju või kontorisse,” selgitas ettevõtte tegevjuht Virko Raagmets.
Alates ettevõtte asutamisest on Aknakate OÜ laiendanud oma tootevalikut vastavalt turunõudmistele, pakkudes nii traditsioonilisi lahendusi kui ka innovaatilisi tooteid, mis vastavad tänapäeva klientide vajadustele.
Eriliselt paistab Aknakate OÜ silma oma viieaastase garantii poolest mehhanismidele, mis on märk toodete kvaliteedist ja vastupidavusest. “See pikk garantiiaeg on väljendus meie kindlustundest oma toodete suhtes ja soovist pakkuda klientidele parimat,” märkis Raagmets.

Juubeliaasta eripakkumised

Juubeliaasta puhul on Aknakate OÜ välja tulnud mitme atraktiivse pakkumisega. Praegu on laotüllidele 40% allahindlus ja väliruloodele pakutakse tasuta konsultatsiooni kohapeal. “Need pakkumised on meie viis tänada kliente pikaajalise toetuse eest,” ütles Raagmets. Ettevõttel on plaanis mitmeid põnevaid kampaaniaid, mis jäävad hetkel veel saladuseks.
Aknakate OÜ tänab südamest kõiki oma kliente ja partnereid, kes on olnud osa ettevõtte eduloost. “Ootame põnevusega, mida tulevik toob, ning lubame jätkata innovatsiooni ja kvaliteedi pakkumist kõiges, mida teeme,” lisas Raagmets.
Aknakate OÜ tootevalikus leidub lahendusi igale maitsele ja vajadusele, alates lihtsatest rulookardinatest kuni funktsionaalsete ja stiilsete terrassikateteni, mis lisavad igale väliruumile esteetilist ja praktilist väärtust.

Aknakate OÜ aknakatete valikus leiduvad:
Rulookardinad: ideaalne valik neile, kes hindavad lihtsust ja funktsionaalsust. Saadaval erinevates materjalides ja värvides, et sobituda iga ruumi disainiga.
Voldikkardinad: voldikkardinad on suurepärane valik neile, kes otsivad nii praktilisust kui ka esteetikat. Need tekstiilist aknakatted sulguvad ja avanevad voltidena, võimaldades hõlpsat reguleerimist vastavalt teie valgus- ja privaatsusvajadustele.
• Püstlamellid: elegantne ja praktiline lahendus suurtele aknapindadele, pakkudes sujuvat valguse reguleerimist ja privaatsust.
• Ribakardinad: klassikaline valik, mis sobib suurepäraselt nii modernsesse kontorisse kui ka hubasesse elutuppa.
• Turvakardinad: tugevad ja vastupidavad kardinad, mis pakuvad lisaturvalisust nii äri- kui ka eluruumidele.
• Tekstiilkardinad: lai valik kangaid iga disainiunistuse täitmiseks.
• Välifassaadikardinad on suurepärane lahendus neile, kes soovivad ühendada esteetika ja funktsionaalsuse, pakkudes tõhusat kaitset päikese eest ning lisades hoonele visuaalset huvi.
• Terrassikatted: kaitse päikese ja vihma eest oma terrassil meie vastupidavate katetega, mis lisavad väliruumile funktsionaalsust ja stiili.
• Markiisid ja pergolad: ideaalne valik neile, kes soovivad luua lõõgastava varjualuse oma aias või terrassil.
• Motoriseeritud lahendused: mugavus ja innovatsioon käivad käsikäes meie motoriseeritud akna- ja terrassikatetega, mis võimaldavad hõlpsat juhtimist nupuvajutusega.

 

 

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare