11.6 C
Rapla
Teisipäev, 25 juuni 2024
SportRahvarallilt toodi koju üllatavalt hea tulemus

Rahvarallilt toodi koju üllatavalt hea tulemus

EAL Rahvaralli karikasarja teine etapp – Lääne-Eesti rahvaralli Uno Aava karikale – oli täielikult asfaldiralli. Raplamaalt pärit ja Juuru Tehnikaklubi all treeniv Elvis Leinberg koos kaardilugeja Estrit Aasmaga võitis oma klassis kõik üheksa katset.
Eelmine aasta võitis samuti Leinberg, kuid kõigest kolme sekundiga. Eelmise aasta vigadest õpiti ning täiustada oli vaja pidureid, et need üle ei kuumeneks ja puhta soorituse saaks teha. Puhta sõidu all peetakse silmas, et rajatähistele ei tohi pihta minna. Eesmärgiks sai Elvis Leinbergil võetud ka rändkarika püüdmine, mille saab kõige rohkem kiiruskatseid omas klassis võitnud rallipaar. Selle tõttu hoidis Leinberg tempot lõpuni välja. Omas klassis ehk 2wd-ve klassis võideti üheksa kiiruskatset ja edu finišis oli üks minut ja kaheksa sekundit.
Nii suure eduga pole veel varem õnnestunud võita. Sinna sisse mahtus ka üks eksimus, kui ühe pigise koha peal oli ootamatult libe. Üldjoontes oli ralli võidetud maksimumpunktidega väga õnnestunud.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare