Marleen Murumets
See retsept on inspiratsiooni saanud värvikirevast suvest ja küllastest maitsetest. Pitsapõhjaks kasutame täisteratortillat, sest see on imemaitsev ja palju tervislikum kui tavaline pitsapõhi. Lisaks energiale annab pitsa vajalikke kiudaineid.
Vaja läheb: täistera tortillat (pakis 4 tükki), 100 g tomatipastat, 100 g sügavkülmutatud krevette, 100 g viilutatud tomatit. Põhjale tunde järgi frillise salatit, 20 g küüslaugu idusid, näpuotsaga soola, kaunistuseks basiilikut.
Tee nii: Kuumuta ahi 190 kraadini, koos ahjuplaadiga. Senikaua valmista ette pitsa.
Määri tortillale tomatipastat. Aseta frillise lehed tomatipasta peale, seejärel lisa tomativiilud. Tõsta pitsa kuumale ahjuplaadile, sest see tagab krõbeda põhja, ning küpseta ahjus umbes 8 minutit. Tõsta pitsa ahjust välja ning lao peale sulanud krevetid, seejärel tõsta veel 2 minutiks ahju.