14.9 C
Rapla
Esmaspäev, 17 juuni 2024
LisalehtRohelised Sõnumid: Kui mitmekesine on Rapla linna loodus?

Rohelised Sõnumid: Kui mitmekesine on Rapla linna loodus?

Kakskümmend neli tundi, 8. juuni keskpäevast 9. juuni keskpäevani, kestis järjekorras juba seitsmes üle-eestiline loodusvaatluste maraton. Sel aastal oli see aga mõnevõrra teistsugune kui varasemad, sest sellele eelnesid kevadel linnalooduse avastusretked kõigis Eesti maakondades, kuhu olid samuti oodatud kõik loodushuvilised.

Linnalooduse retked toimusid 7. aprillist 31. maini ja neid viis läbi Tartu Ülikooli loodusmuuseumi ja botaanikaaia projektijuht bioloog Kaarin Hein. Retked algasid ja lõppesid Tartus. Rapla oli eelviimane sihtpunkt. 25. mail koguneti Vesiroosi tervisepargi terviseradadel ja kaasjuhiks oli siin Tartu Ülikooli taastamisökoloogia teadur ja hea taimetundja Liis Kasari-Toussaint.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare