22.2 C
Rapla
Teisipäev, 18 juuni 2024
LisalehtRohelised Sõnumid: Vesiroosi kooli õpilased haudusid linnumune

Rohelised Sõnumid: Vesiroosi kooli õpilased haudusid linnumune

Rapla Vesiroosi kooli 2.B klassi õpilastel oli eriti põnev kevad, sest nad haudusid inkubaatoris mune, millest koorusid kolm tibu ja üllatuslikult üks part.

Terve mai vältel hoolitsesid 2.B õpilased inkubaatoris olnud munade eest ning jälgisid lõpuks ka kanatibude ja pardi koorumist. Selline eluline projekt võeti käsile tänu klassijuhataja Ragne Roosla eestvedamisele. Lõpuks esitleti oma projekti tulemusi ülejäänud algklassidele reede, 31. mai hommikul.
Linnumunade haudumine inkubaatoris ning hiljem munast koorunud tibude eest hoolitsemine nõuab hoolsust ning vastutustunnet. Õpetaja Roosla ütles, et see kõik oli õpilastel olemas. Lisaks oli projekti kaasatud loomaarst, kes kogu protsessi algusest lõpuni jälgis.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare