21.6 C
Rapla
Pühapäev, 21 juuli 2024
UudisedRohepööre eeldab mugavustsoonist väljatulemist

Rohepööre eeldab mugavustsoonist väljatulemist

Inimestele tundub rohepööre kallis ja ebamugav, aga see on ainus ja õige valik.

Rapla kultuurikeskuses toimus 7. juunil roheoskuste seminar, mille viisid läbi Helen Sooväli-Sepping ja Piret Vacht. Sooväli-Seppingul on doktorikraad Tartu Ülikoolist inimgeograafia erialal ning igapäevase töö osana koordineerib ta roheoskuste väljatöötamist ja lõimimist kõrghariduse õppekavadesse Tallinna Tehnikaülikoolis. Vacht on omandanud doktorikraadi Tallinna Ülikoolis ökoloogia erialal ja on pika õpetamiskogemusega nii keskkoolis kui ka ülikoolis. Tema teadushuvi on seotud mullastikuga ning inimese ja keskkonna suhetega.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare