21.1 C
Rapla
Neljapäev, 18 juuli 2024
PersoonAndres Punder: „Muidu ideaalne, aga pikkust ei ole.”

Andres Punder: „Muidu ideaalne, aga pikkust ei ole.”

Raplamaalt Kodila külast pärit Andres Punder tegeleb põneva hobiga oma tegeliku elukutse kõrvalt – teda köidab näitlemine. „Minule meeldib inimesi naerma ajada, see teeb mul olemise suurepäraseks,” ütleb ta.

Kohtusime Andres Punderiga reedel Kodila külaplatsil ja vestlesime sinna ehitatud laval, sest tundub, et seal tunneb ta end kõige mugavamalt. 18 aastat kindlasti on ta teinud erinevaid metallitöid, kuid Särevere kutsehariduskeskuses omandatud metallitöö eriala kõrvalt soovib Andres oma vaba aega panustada näitlemisele. Lisaks on ta ka aktiivne tegevliige Kaitseliidus aastast 2022, kus tal on kaprali auaste.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare