Camilla Kรคnnolaย
Miks mitte teha vahelduseks lihtsalt valmivat ja maitsvat kilupirukat, kohe hommikusรถรถgiks. Hea soolane amps pรคeva alustuseks. See pirukas sobib hรคsti ka mรตnele rahvuslikule peolauale.
Vaja lรคheb: 500 g pรคrmi-lehttainast, rohelist sibulat peotรคis, 4 keedumuna, vรผrtsikilufileesid (umbes 200 g), vรคrsket tilli, 2 toorest muna ja 2 dl rรตรตska koort.
Tee nii: Rulli taigen ahjuplaadi suuruseks. Et muna-kooresegu tainalt maha ei jookseks, keera รครคred veidi รผles. Keeda munad ja haki. Samuti haki roheline sibul. Kata tainas รผhtlaselt muna ja sibulaga. Laota peale vรผrtsikilu. Kilu peale vala lahtiklopitud muna, rรตรตsa koore ja hakitud tilli segu.
Kรผpseta 200 kraadi juures, kuni pirukas on kuldpruun, 20-25 minutit. Lase veidi jahtuda ja serveeri.



