TarbijaRetsept: Sinepi-juustukana

Retsept: Sinepi-juustukana

Kui rรครคkida lihast, on minu vaieldamatu lemmik kanaliha ja erinevad road sellest.
Kanalihast sรผรผa tehes ei saa รผldjuhul ka midagi nรคssu minna. Enamasti lรคhen kรผll kรตige lihtsama vastupanu teed ja praen kana erinevate maitseainetega, kuid vahel tahaks teistmoodi tehtud liha saada.

Alljรคrgnev retsept on leitud Nami-Nami toidublogist ja omakorda saanud inspiratsiooni kuulsast Welsh rarebit nimelisest roast. Sinepi-juustukana on mรตnusalt mahlane ja samas nii lihtne argipรคevaroog, mis sobib erinevate lisandite juurde.

Lisaks retseptis nimetatule vรตib peale riivjuustu lisada natukene sinihallitusjuustu, roa kooresemaks tegemiseks asendada piima kohvikoorega vรตi sulatatud juustuga ja natuke vรตib lisada ka mett.

Reklaam:

Vaja lรคheb: 4 broilerifileed, 150 g riivitud (Cheddari) juustu, 1 kuhjaga sl teralist sinepit, 3 sl piima, 150 g kirsstomateid (soovi korral)

Tee nii: Lรตika kanafileed horisontaalselt pooleks, nii et saad 8 รตhukest kanalihalรตiku. Laota รผhekordse kihina รผksteise kรตrvale suurde kergelt รตlitatud ahjuvormi.
Sega riivjuust sinepi ja piimaga ning jaota segu kanatรผkkidele. Soovi korral lisa vormi ka kirsstomatid. Kรผpseta 200-kraadises ahjus 20 minutit, kuni kanatรผkid on kuldsed. Kui tundub, et juust hakkab liialt pruunistuma, alanda temperatuuri 180 kraadini. Serveeri vรคrske salati, riisi, keedetud spargelkapsa, varajaste kartulite vรตi hoopis krรตbeda leivaga.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kรตiki kommentaare