spot_img
-2.8 C
Rapla
Neljapäev, 1 dets. 2022
spot_imgspot_img
RSSwedbank otsib Eidapere kandis pangakauplust

Swedbank otsib Eidapere kandis pangakauplust

Swedbank otsib Eidapere piirkonnas kauplust, mille kaudu hakata pakkuma sularaha väljavõtmise teenust – kaalumisel on Lokuta ja Järvakandi. Esialgu plaanitud Eidapere kauplus suleti äsja.
Swedbank hakkab novembrist Kohilas ja Märjamaal pakkuma nõustamisteenust ja Eidapere kandis lisaks võimalust sularaha välja võtta. Pangal oli kavas hakata sularaha väljastama Eidapere kaupluse kaudu, kuid oktoobri algusest on see pood suletud. Nüüd otsib Swedbank pressiesindaja Mart Siilivaski sõnul piirkonnas uut võimalust – praegu kaalutakse Lokutat ja Järvakandit, kus on kauplused olemas. Pikemalt loe 14. oktroobri Raplamaa Sõnumitest.
Vivika Veski

Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused