spot_img
-0.6 C
Rapla
Reede, 31 märts 2023
PersoonBussijuht Toomas Toome jääb silma kiire reaktsiooni ja...

Bussijuht Toomas Toome jääb silma kiire reaktsiooni ja täpsusega

Kindlasti on paljudele Raplamaa noortele ja vanematele ekskursioonidel käijatele see vuntsidega härrasmees tuttav. Toomas Toome (51) on maakonnas teada-tuntud bussijuht, kelle hoolde paljud oma väljasõite usaldavad. Tema tiheda töögraafiku juures tabame Toomase väikesel pausil enne järgmist bussireisi.

Juurtega Pärnumaale ulatuva mehega rääkides saab üsna kiiresti selgeks, et suurem osa tema elust ongi seotud millegi või kellegi vedamisega: olgu selleks siis inimesed või kaubad. Rooli taga on ta töötanud üle kolmekümne aasta.
Põhikoolis käis Toomas Pärnu-Jaagupis, keskharidust tuli ta omandama aga tolleaegsesse Kehtna näidissovhoostehnikumi ehk praegusesse Kehtna majandus- ja tehnoloogiakooli aastal 1979.
Erialaks siis põllumajanduse mehhaniseerimine.

Mariliis Vest / Foto: Siim Solman
Loe pikemalt 18. novembri Raplamaa Sõnumitest

Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused