11.4 C
Rapla
Teisipäev, 28 sept. 2021

Seli tervisekeskuses on ravil viis Ukraina sõdurit

Juba 2014. aasta septembris tuli kaitseministeeriumilt teade, et Seli tervisekeskusesse võetakse ravile viisteist lahingutes vigastada saanud Ukraina sõdurit. Algne plaan oli võtta nad ravile juba eelmise aasta sees, kuid see ei õnnestunud. Nüüd on Seli tervisekeskusesse jõudnud viis ukrainlast. Kaitseministeeriumi press­i­esindaja Andres Sang ütles, et tegemist on Ukraina relvajõudude liikmetega. Ta lisas, et taastusraviks pakutakse neile vesimassaaži, galvaanilisi vanne, soolaravi, soojaravi, elektriravi ja magnetravi. Raviperioodi pikkus on kolm nädalat. Praegused viis ravilolevat ukrainlast ei jää viimasteks. Sang ütles, et veel sel aastal tuleb Seli tervisekeskusesse viis Ukraina kaitseväelast juurde, mis tähendab, et sel aastal on neid plaanis vastu võtta kokku kümme.

Siim Jõgis

5,680JälgijatLike
1,159JälgijatFollow

Viimased uudised