21.1 C
Rapla
Reede, 24 juuni 2022
spot_img

Omavalitsuste liidu ettepanekud näevad ette maavalitsuse rolli olulist kärpimist

Omavalitsuste liidu nägemus hõlmab kuut ettepanekut, mille kaasamise tulemus oleks maavalitsuse rolli oluline vähenemine ning omavalitsuste liidu rolli kasv.

Eelmise nädala neljapäeval, 10. detsembril kiitsid Raplamaa vallavanemad Käru pritsumajas heaks ettepanekud maakonna tasandi koostööst haldusreformi kontseptsioonis. Reedel, 11. detsembril said Tallinnas kokku kõikide Eesti omavalitsusliitude esindajad ning andsid nendele ettepanekutele samuti oma heakskiidu.
Raplamaa Omavalitsuste Liidu tegevjuht Silvi Ojamuru andis need kõikide Eesti omavalitsusliitude nimel üle rahandusministeeriumi nõunikule Ave Viksile, kelle kaudu jõuavad ettepanekud riigihalduse ministri Arto Aasa töölauale.

Siim Jõgis / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 16. detsembri Raplamaa Sõnumitest

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised