spot_img
1.6 C
Rapla
Kolmapäev, 8 veebr. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
RSFOTOD: Õpilaslaadalt sai soetada originaalseid kingitusi

FOTOD: Õpilaslaadalt sai soetada originaalseid kingitusi

Möödunud nädalavahetusel ümbritses Raplat üks suur ja emotsiooniderohke laadamelu. Samal ajal kui Sadolini spordihoones möllasid missid ning käis aktiivne jõulueelne ostlemine, tegelesid Konsumi teisel korrusel innuka müügitööga õpilased.

On saanud toredaks kombeks, et igal aastal tulevad kogu Eestimaalt Raplasse õpilased, kes vahetult enne jõuluvana saabumist müüvad oma osavate kätega valmistatud originaalseid tooteid. Laupäeva hommikust kuni lõunani välja oligi Konsumi teine korrus täidetud rõõmsate nägude, huvitavate toodete ning inimestega, kes olid tulnud asju uurima ning lähedastele kingitusi soetama. Mõned ettevõtted jagasid ruumipuudusel sõbralikult lauda ning üksikud olid kolinud koguni esimesele korrusele.
Õpilasfirmasid oli kohale tulnud tõesti kogu Eestist, nii Tallinnast, Pärnust, Sauelt kui ka Sakust ja teistestki paikadest. Oma tooteid müüs kokku 22 õpilasfirmat. Rapla maakonnast oli samuti tugev esindus: Kohila gümnaasiumi õpilased müüsid soliidseid kingikotikesi, mitmeks tarbeks valmistatud riidest taskuid ning kitarrile mõeldud mediaatoreid. Rapla Vesiroosi gümnaasium oli samuti oma kingituste ideedega väljas – näiteks kaartidega seltskonnamäng, dekoratiivpadjad ning lõhnakotikesed, küünlad, heade mõtete purk ja looduslikud huulepalsamid.

Mariliis Vest / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 23. detsembri Raplamaa Sõnumitest

 

Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused