0.5 C
Rapla
Kolmapäev, 28 veebr. 2024
PersoonPerekond Tüvistet ühendab huvi jalgpalli vastu

Perekond Tüvistet ühendab huvi jalgpalli vastu

Teatavasti on jõulud säärane aeg aastas, mis pühendatakse just perele ja lähedastele. Sel puhul räägime meiegi ühest sportlikust, vahvast ning igati sõbralikust ja toredast perest, kelle Raplamaa spordiliit valis ühtlasi aasta sportlikuimaks pereks.

Hubases korteris võtavad meid vastu Taavi, Tarvi, Rutt ja pisim liige Roosi Tüvist. Pere on tekitanud jõulumeeleolu kuusega, millel teiste kuulikeste kõrval särab Roosi käsitööna valminud ehe, andes sellele eriliselt koduse hõngu. Istume laua taha, joome teed ning õpime perekonnaliikmeid lähemalt tundma.
Taavi Tüvist on maakonna inimestele teada-tuntud seetõttu, et veab kohalikku jalgpalli ning treenib paljusid noori. Ta on eluaegne raplalane, kes on siin sündinud ja elanud juba kolmkümmend kuus aastat. Poolnaljatades ütleb ta, et haridusteel pikalt ei peatuks, kuid käinud on ta Rapla koolis ning Keila-Joa sanatoorses internaatkoolis. Küll aga meeldib mehele rääkida lemmikhobist – jalgpallist ning sellega seonduvast.
Taavi on ennast aastate jooksul täiendanud ning selle aasta novembris sai ta kätte Eesti kutseregistri viienda taseme noortetreeneri kutse. Kursusi on ta läbinud Eesti jalgpalliliidu juures.

Mariliis Vest / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 23. detsembri Raplamaa Sõnumitest

Kõik uudised
Kuulutused