17.7 C
Rapla
Laupäev, 25 mai 2024
RSAdrenaliini pakkuvad jäärajad

Adrenaliini pakkuvad jäärajad

Tugev jää ning külmad ilmad ei paku lõbu mitte ainult uisutajatele, vaid nende kõrval tunnevad sellest rõõmu ka rallitamise huvilised. Õnneks on maakonnas mitu võimalust, kus ennast libedal rallitades välja elada saab.

Seega loodame, et soovijad need kohad üles leiavad ning tänavatel driftimine pole enam vajalik.
Raikküla vallas Purkus võtab meid vastu Kaivi Trans OÜ juhataja ning töö kõrvalt kirglik jäärajasõitja Kaido Vilu. Purku on üks kohtadest, kus saab oma jääsõiduoskusi proovile panna ning lumerajal end välja elada. Käisime kohal ja uurisime, millised võimalused seal on ning mida täpsemalt teha saab.

Mariliis Vest / foto: Ulvi Blande
Loe pikemalt 13. jaanuari Raplamaa Sõnumitest

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare