11.1 C
Rapla
Laupäev, 25 juuni 2022
spot_img

Haldusreform jätkub tõenäoliselt konsultandi abil

Arvestades segast seisu maakonnas, kus risti-rästi on tehtud koguni viis ettepanekut ühinemisläbirääkimiste alustamiseks, loodavad Raplamaa omavalitsused saada rahandusministeeriumilt loa kasutada konsultandi abi enne ühinemisettepanekutele vastuste saamist. Konsultandi töö eest tasub sellisel juhul rahandusministeerium.

Haldusreform oli päeva põhiteema esmaspäeval Märjamaal toimunud vallavanemate kogus. Arutelu juures viibis ka Tallinna Ülikooli riigiteaduste instituudi avaliku poliitika professor Georg Sootla, kes hakkaks rahandusministeeriumi loal nõustama Raplamaa omavalitsusi haldusreformi osas.

Inge Põlma
Loe pikemalt 20. jaanuari Raplamaa Sõnumitest

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised