11.1 C
Rapla
Laupäev, 25 juuni 2022
spot_img

Hansa Liinidel läheb maakonnas hästi

Alates möödunud aasta suvest teenindab maakonna avalikke bussiliine Hansa Bussiliinid AS, kes vahetas välja Rapla Bussipark OÜ. Pool aastat on mööödunud ning uuel ühistransporditeenuse pakkujal on maakonnas läinud võrdlemisi hästi.
Hansa Bussiliinid AS-i Rapla regiooni juhataja Margus Maiste sõnul on Hansa Liinid Rapla maakonnas ligi seitsmekuulise perioodi jooksul teenindanud üle 200 000 reisija. Selle aja jooksul on nii bussijuhid kui ka teised personaliliikmed Maiste sõnul saanud mõlemat – nii positiivset kui ka negatiivset tagasisidet.

Mariliis Vest / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 20. jaanuari Raplamaa Sõnumitest

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised