13.8 C
Rapla
Laupäev, 25 mai 2024
ArtikkelKÄSITÖÖLANE: Külmaga saavad ka koerad jope selga

KÄSITÖÖLANE: Külmaga saavad ka koerad jope selga

Talv tuli tänavu järsku ja kogu täiega. Termomeeter vajutas pedaali põhja ja näitas krõbedat külma. Sedasama külma pidid kannatama inimeste kõrval ka perekonna lemmikloomad. Nii mõnelgi läks süda ilmselt härdaks ning lasi muidu õues elavad koerad-kassid vähemalt kuuri alla sooja.
On aga koeri, kes sedasorti külmakraade ikkagi naljalt ei kannata, aga õues tuleb vähemalt paar korda päevas siiski käia. Ja ega loomad ju tegelikult tahagi õuerõõmudest külma pärast täielikult loobuda.
Sel korral uuringi võib-olla ehk veidi vastuolulist koerte riiete käsitöömaailma. Levinud arvamuse kohaselt riietatakse koeri pigem omanike meeleheaks. Pille Kõpp julgeb aga vastu vaielda ning räägib praktilistest põhjustest, millistel puhkudel koera tõesti ilmastikuolude eest kaitsma peaks.
Viimasel küljel on aga tõestus sellest, et teinekord piisab ka natukesest tahtmisest ja viitsimisest, et oma loomale midagi vahvat valmistada. Juta Näär räägib, millest ja kuidas on tema väikese seltsilise rõivad valminud. Head lugemist!

Katri Reinsalu, Käsitöölase toimetaja / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 27. jaanuari Raplmaa Sõnumitest

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare