spot_img
-0.1 C
Rapla
Neljapäev, 2 veebr. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
RSTeenetemärgid vabariigi aastapäeva eel

Teenetemärgid vabariigi aastapäeva eel

Eesti Vabariigi 98. sünnipäeva eel autasustab president Toomas Hendrik Ilves teenetemärkidega inimesi, kellel on teeneid Eesti ees. Autasustatute hulgas on viis Raplamaaga vahetult või veidi kaugemalt seotud inimest.
Valgetähe IV klassi teenetemärgiga tunnustatakse põllumajandusettevõtjat ja edumeelse osaühingu Raikküla Farmer juhti Tõnu Rahulat; näitlejat ja heategevuse korraldajat Märt Avandit; luuletajat ja proosakirjanikku Kristiina Ehinit ning ooperilauljat, omanimelise muusikute toetusfondi asutajat ja Rapla kirikumuusika festivali korraldajat Pille Lille.
Valgetähe V klassi märgiga tunnustas president kohaliku elu edendajat, Raplamaa külaliikumise üht asutajat, Kodila kandi kodu-uurijat Ester Kulaginat.
Mitmendat aastat järjest jättis president märkamata Rapla maavanema tehtud autasustamise ettepanekud.

Raplamaa Sõnumid / fotod: Siim Solman, Piret Linnamägi, Tiiu Luht

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused