11.1 C
Rapla
Kolmapäev, 27 sept. 2023
ArtikkelMissikandidaadid uudistasid ajalehetoimetust

Missikandidaadid uudistasid ajalehetoimetust

Kes missivalimistel hoolega silma peal hoiab, teab ilmselt, et tüdrukud, kes selle aasta aprilli alguses toimuval lõppvõistlusel üles astuvad, on välja valitud ning missikool käib täie hooga.

Ühe osana ettevalmistustest käivad neiud tutvumas maakonna ettevõtetega. Ettevõtjad omakorda saavad võimaluse tutvustada oma tegevusala ja kohtuda tänavuste kandidaatidega. Tüdrukud saavad kindlasti veidi paremini tuttavaks oma kodukohaga ja harjutavad enda esitlemist.
Nagu eelmisel aastal, sattusid missikandidaadid ka sel korral ajalehetoimetusse.
Eelmise neljapäeva pärastlõunal käiski uks vahetpidamata kinni-lahti ja iga kord astus toimetusse noor, särav ja rõõmus missikandidaat.
Kõik nad on kenasti ühtemoodi riides ja kannavad nimesilte, et oleks lihtsam nimesid nägudega kokku viia. Osa tüdrukuid on muljetavaldavalt pikad. Eriti veel siis, kui ka kontsakingad jalga libistatud.
Tüdrukud, kes end järjekorranumbri alusel üles rivistasid, tutvustavad end esmalt põgusalt. Eelvooru aegadega võrreldes on selge, et vahepeal on nad omajagu enesekindlust kogunud. Igaüks on oma olekult ja huvidelt omanäoline.

Katri Reinsalu / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 17. veebruari Raplamaa Sõnumitest

Kõik uudised
Kuulutused