26.6 C
Rapla
Teisipäev, 16 juuli 2024
RSSUUR GALERII: Rapla maavanem Tõnis Blanki vastuvõtt Märjamaal

SUUR GALERII: Rapla maavanem Tõnis Blanki vastuvõtt Märjamaal

Rapla Maavalitsuse juures asuv auhindamiskomisjon valis selle aasta Rapla maakonna tippauhinna „Rapla Redel”  ja  maakonna kuldse vapimärgi laureaadiks  endise kauaaegse AS Akzo Nobel (varem AS Sadolin)  tegevjuhi Piret Minni.  Autasud anti üle 22. veebruaril Eesti Vabariigi 98.aastapäevale pühendatud  vastuvõtul  Märjamaa Rahvamajas. Rapla maakonna hõbedase vapimärgi saaid  muusik ja kultuurikorraldaja Margit Kuhi, teenekas haridustegelane, endine Hagudi Põhikooli direktor Rein Voorel  ning   Rapla EELK Maarja Magdaleena koguduse õpetaja Mihkel Kukk. Rapla  maakonna tippauhind „Rapla Redel” on kunstnik Saima Randjärve kavandatud skulptuur, mida antakse välja tänavu juba 19. korda. Auhinna juurde kuulub ka rahaline preemia 2500 eurot.

Fotod: Siim Solman

Vaata fotosid SIIT