24.7 C
Rapla
Laupäev, 2 juuli 2022
spot_imgspot_img

Kehtna MTK peahoone sai uue hingamise

Kehtna majandus- ja tehnoloogiakool tähistas peahoone renoveerimise teise etapi lõpetamist, kutsudes kokku kõik need, kes selleks oma panuse andsid, ning kostitas neid maitsva lõunaga.

Euroopa Regionaalarengu Fondi ja Eesti vabariigi finantseeritud projekti „Peahoone ajakohastamine“ toel viidi läbi töid 1,65 miljoni euro eest. Ehitus- ja muude seadmete osas andis oma panuse 12 firmat. Neist suuremad ehitustööde tegijad olid OÜ Expolio, OÜ Viljandi Õhumeister, AS Optimus Systems ning AS Atea sisseseadete osas.
Tööde käigus on peahoone saanud uue ventilatsiooni. Kooli direktor Eero Kalberg ütles, et kool on saanud justkui uue hingamise. See kehtib eriti infotehnoloogia ja toitlustuse-teeninduse valdkonnas, mille õpilased ajakohastamisest kõige suuremat kasu lõikavad.
Tööde käigus paigaldati trepikodadesse tuletõkkeuksed ning renoveeriti nii tugev- kui ka nõrkvoolu elektrisüsteem. Kuigi hoone fassaadis parandusi veel ei tehtud, paigaldati uus katusekate. Olulise uuendusena sai peahoone endale ka invalifti, mis võimaldab liikumispuudega õpilastel koolis õppida.

Katri Reinsalu / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 26. veebruari Raplamaa Sõnumitest

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised