-1.4 C
Rapla
Esmaspäev, 17 jaan. 2022

FOTOD: Saalihokinaiskond teenis kaks veenvat võitu

Laupäeval, 20. veebruaril kogunes enamik Eesti saalihoki naiskondade paremikust Sadolini spordihoonesse, kus peeti Eesti meistrivõistluste eelviimane etapp. Kuna Kaitseliidu Rapla maleva naiskond oli põhiturniiri lõpetanud SK Mustvee järel viiendana, nad koduväljakul paremate kohtade nimel kaasa rääkida ei saanud.

Naiste saalihoki Eesti meistrivõistlustel osaleb tänavu üheksa võistkonda. Jaanuaris lõppenud põhiturniiril selgusid neli tugevamat naiskonda, kes hakkasid heitlema meistritiitli nimel. See-eest viis tagumist peavad omavahel paika panema kohad viis kuni üheksa. Nende seas on ka Kaitseliidu Rapla maleva naiskond.

Siim Jõgis / fotod: Siim Solman
Loe pikemalt 26. veebruari Raplamaa Sõnumitest

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised