23.3 C
Rapla
Esmaspäev, 22 juuli 2024
RSPeeter Kustmann haldusreformist: Niisama ei kingi me kellelegi midagi

Peeter Kustmann haldusreformist: Niisama ei kingi me kellelegi midagi

Esmaspäeval, 29. veebruaril juhtis oma teist Järvakandi vallavolikogu istungit esimehena Peeter Kustmann. Sellesse ametisse valiti ta eelmisel istungil.

Ta on praeguse volikogu koosseisu kõige staažikam liige. Aastatel 2001–2002 oli Kustmann ka Järvakandi vallavanem. Volikogu esimees on ta esimest korda. Uuel ametikohal ootab teda ees tõsine katsumus. Võimalikult hea nahaga tuleb välja tulla kavandatavast haldusreformist. Ka Kustmann ise tunnistab, et see saab olema suur väljakutse. Samas tunnetab ta Järvakandi tugevat positsiooni tööstuspiirkonnana ning ei ole enda sõnul läbirääkimiste käigus valmis kellelegi midagi niisama kinkima.

Kas haldusreformiga seotud küsimused on teie ja Järvakandi vallavolikogu jaoks kõige suurem väljakutse, mis ees ootab?
Kindlasti. See on praegu kõige suurem ja raskem väljakutse. Me kõik ihkame seda, et Järvakandi jääks vallana alles. Igasuguseid variante on üleval olnud. Näiteks see, et Järvakandi võtab enda alla ümberkaudsed külad ja jätkab vallana. Mina näen seda, et üheskoos võiks pärast haldusreformi jätkata Järvakandi, Raikküla, Kehtna ja Rapla.

Siim Jõgis / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 2. märtsi Raplamaa Sõnumitest

1 kommentaar

Subscribe
Notify of
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare