11.6 C
Rapla
Neljapäev, 20 juuni 2024
RSRapla Lastepargi mänguväljak saab peagi valgustatud

Rapla Lastepargi mänguväljak saab peagi valgustatud

Esmaspäeval oli Rapla Lastepargis näha, et mänguväljaku ääres olid alanud kaevetööd. Mida seal täpsemalt tehakse?

Raplamaa Sõnumite pärimisele vastas Rapla valla heakorraspetsialist Sirle Sule: “Lastepargi mänguväljaku juurde on juba pikemat aega olnud kavas panna valgustus, seda turvalisuse huvides eeskätt, aga muidugi ka ilu pärast, hubasuse pärast, et lastel oleks hea mängida, et emad ikka näeks, mis lapsed teevad. Niisiis juba sügisel võeti vallas selle kohta otsus vastu ja asusime otsima sobivaid valgusteid.“
Need leiti Lätist, parima pakkumise tegi Läti firma Sano Park SIA. „Ilu ja hinna juures on oluline ka nende sobivus parki, usun, et leidsime sobivad,“ rääkis Sirle Sule. „Oluline oli ka arv ja paigutus, otsustasime pärast mõõtmisi, et paigaldatakse kaks suuremat laternat posti otsa ja seitse väiksemat pargivalgustit tee äärde.“

Juune Holvandus/ foto: Siim Solman
Loe pikemalt 13. aprilli Raplamaa Sõnumitest

1 kommentaar

Subscribe
Notify of
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare