9.1 C
Rapla
Pühapäev, 26 sept. 2021

Miikaeli Ühendus rajab Kohila mõisasüdamesse haridus- ja kultuuripargi

MTÜ Miikaeli Ühendus hakkab korrastama Kohila mõisa talli-tõllakuuri, et võtta see kasutusse Kohila mõisakooli õppehoonena.

Kohila vallavalitsuse, Kohila mõisakooli pidaja MTÜ Miikaeli Ühendus ja sihtasutuse (SA) Meie Pärand esindajad allkirjastasid möödunud neljapäeval Kohila mõisa talli-tõllakuuri ees koostööleppe, et ühendada jõupingutused Kohila mõisasüdamesse haridus- ja kultuuripargi rajamiseks. Sealhulgas võtab Miikaeli Ühendus kasutusvaldusesse vallale kuuluva Kohila mõisa talli-tõllakuuri eesmärgiga see korrastada ja võtta kasutusse Kohila mõisakooli õppehoonena.

Vivika Veski / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 25. mai Raplamaa Sõnumitest

5,680JälgijatLike
1,159JälgijatFollow

Viimased uudised