spot_img
2.2 C
Rapla
Esmaspäev, 6 veebr. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
RSKehtna majandus- ja tehnoloogiakool muutis nime

Kehtna majandus- ja tehnoloogiakool muutis nime

Alates 28. juunist kannab endine Kehtna majandus- ja tehnoloogiakool uut nime, mis on Kehtna kutsehariduskeskus. Kooli direktor Eero Kalberg selgitas, et nimevahetus tuli ette võtta, sest vana nimi oli pikk ja tülikas.

Koolis olid uue nime üle pikad arutelud ning ühe variandina käidi välja ka ajalooline Kehtna tehnikumi nimi. Haridus- ja teadusministeeriumi vastavad komisjonid näitasid sellele siiski punast tuld. Teised laual olnud variandid olid näiteks Kehtna ametikool ning Kehtna kutseõppekeskus.

Siim Jõgis / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 6. juuli Raplamaa Sõnumitest

1 kommentaar

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused