spot_img
-0.1 C
Rapla
Neljapäev, 2 veebr. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
ArtikkelLastelaager “Mäng on väikese inimese töö” lõpetas mõõgavõitlusega

Lastelaager “Mäng on väikese inimese töö” lõpetas mõõgavõitlusega

4. juulil algas Kohilas lastelaager “Mäng on väikese inimese töö”, mis tõi kokku 200 last kogu Eestist.
Sel aastal oma 16. sünnipäeva tähistav lasteprojekt lõpetas tänavu oma laagripäevad 7. juulil suure kreeka mütoloogial põhineva vabaõhuetendusega “Olümpose odüsseia ehk salapärane juhtum päikesevankriga”, kus astusid lavale kõik laagrilapsed ja nende juhendajad.

Kolmepealine lohe
Iga-aastane lastelaager “Mäng on väikese inimese töö” on toimunud juba hulga aastaid. Projekti on korraldanud kogu aeg MTÜ Raplamaa Noored eesotsas Anneliis Kõivuga. Sel korral liitusid Anneliis Kõivuga laagri korraldamisel projektijuhina Kristi Värik ja mängujuhina Maarja-Liis Heinmäe. Nii sündiski, nagu Värik ütleb, “kolmepealine lohe”, kes asus juba mitu kuud varem tänavust lastelaagrit korraldama.

Stina Andok / foto: Alice Võsu
Loe pikemalt 13. juuli Raplamaa Sõnumitest

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused